EP 07ornas säsong packad o klar

Vilken fin säsong vi haft. Alltid lika glada och ivriga har vi varit på träningar o matcher, alltid gjort vårt bästa.

Säsongen började med silver o brons i Gant beach cupen, silver i Dicken cup, fina seriematcher i både tävlings- och utmanarserien (eller vita och röda matcher som vi kallar dem). I vita matcherna kämpade vi oss till en fin fjärde plats i serien och vi gjorde det inte lätt för lagen ovanför. I röda matcherna var speciellt matcherna mot vårt kära Åifk alltid lika spännande och roliga.

I april åkte vi till Irsta blixten, en massa nya erfarenheter rikare. Här märkte vi att vi även kan ge ett hårt motstånd till svenska hårda lag.

I Sjundeå cupen fick vi spela en massa matcher och vann till slut B-finalen, glada pojkar och tränare efter att alla fått känna att de lyckas. Några japsin o 360:n testade vi även på.
Under säsongen har vi även fått spendera tid med våra faddrar Fredde o Felle från herrlaget, de har hejat på oss i våra matcher o vi har hejat på dem i deras matcher.

Nu blir det sommarpaus, i augusti fortsätter vi igen med den bästa möjliga starten: Gant beach cup och några veckoslut senare Lidingö cup.

EP07 består av: Blixten Ginman,Överarmsfinten Johansson, Japsin Backlund, Skriinaaja Virtanen, Fair Play Heikius, Mästarfiskaren Sandholm, Spelögat Wickström, Finten Blomqvist, Vetaren Markkula, Kanonen Lepola, Kontraaja Järvenpää, Målkken Andersson, Muren Granqvist, Filuren Suojanen, X-hopparen Wikström, Nopeajalka Achkir, Försvarsmästaren Holm, Luchcheckaren Airosto

Och tränas av: Tomatohead Blomqvist, Leviathan Lepola + ett antal flossande pappor…