Elisa Viihde Fanseat Go

Som många av er säkert redan känner till kan man igen den här säsongen se samtliga Piffens herrars ligamatcher i direktsändning via Elisa Viihdes Fanseat Go-tjänst. Fanseat är en betaltjänst som kostar 7,99 e/månad och har en gratis introduktionsperiod på en månad.

För Piffens del skulle det vara viktigt/trevligt att så många som möjligt inom föreningen tar tjänsten i bruk, eftersom Elisa betalar 1 euro per tittare i direktsändning till föreningen. Detta gäller alltså enbart tittare i direktsändning. Förra säsongen fick föreningen in en hyfsad ersättning för sändningarna, men i och med att avtalet ändrats en del till denna säsong skulle det vara viktigt att ni på detta sätt understöder föreningens intäktsgenerering.

I och med att Elisa betalar en euro per tittare i direktsändning kan du hjälpa till med att knäppa på matchen på telefonen/i surfplattan om du redan har tjänsten i bruk under matchen (trots att du förhoppningsvis sitter på läktaren) så att du registreras som tittare och på så vis hjälper till att understöda föreningen ekonomiskt.

Alla matcher kan också ses i efterhand i Fanseat Go-tjänsten, men de tittarna bidrar inte till potten. Det är också möjligt att övriga matcher förutom herrlagets kommer att sändas i tjänsten. Dessa matcher sänds i mån av möjlighet om det finns tid och resurser.

Sändningarna från matcherna förverkligas som ett samarbete mellan Piffens handbollssektion, Rockfun Promotions & Agency Oy/Timo Järvenpää och Pargas Kungörelser/Mikael Heinrichs.

Förutom Piffens handbollsmatcher kan man också följa med den belgisk-holländska handbollsserien, Mestis-ishockey, Herrettan i fotboll, Basketligan och en massa annan idrott som inte kan ses någon annanstans. Fanseats och Fanseat Go:s hela utbud ingår i månadsavgiften på 7,99 euro.

Med vänliga hälsningar,


Timo Järvenpää
Mikael Heinrichs
Bambu Eriksson