Juniorutskottet

Juniorutskottets medlemmar är: Pia LeGrand, Jessica Ranta-aho, Thomas Nyberg, Paula Gratschev (lagledarrepresentat).

Läs mer...

Materialbank

PIF handbollens karriärstig (pdf)

Lagledarhandbok UPPDATERING PÅ GÅNG (pdf)

Blankett för undantagslovsansökan (docx)

myClub-info

Nya medlemmar grundas av myClub huvudanvändarna. Medlemmen fyller sedan in övriga uppgifter då användarkoder erhållits. Vi behov kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Användningen av spel- och tränings utrustning

PIF Handboll Spel- och träningskläderna fungerar som lagets och föreningens representationskläder och “visitkort”. Utrustningens huvudsakliga uppgift är att markera ett lag (eller en förening). I dessa ingår även sponsortryck, vilka representerar sponsoren i samband med föreningen. Det ligger i såväl föreningens som sponsorens intresse att alltid få en så fördelaktig bild som möjligt.

Läs mer...

Alkohol- och tobakspolicy

Piffens hanbollssektion tillåter inte att medlemmar under 18 år nyttjar alkohol och tobak i samband med sektionens verksamhet. Tränare, ledare och funktionärer skall alltid föregå med gott exempel och hålla en hög idrottslig profil. Under vissa verksamheter som riktar sig till myndiga personer, såsom fester, bastukvällar och ledarsamlingar, tillåts alkohol förekomma i måttliga mängder.