Pikkuturnaus Turussa 04-pojille – ykkössija Piffenille

Piffen sai kutsun Turkuun pikkuturnaukseen sunnuntaina 22.3. Paikalla oli kaikki Piffenin -04 paitsi yksi joka oli matkalla. PIF osallistuu -04-joukkueella sekä Ruotsin Irsta turnauksessa huhtikuussa sekä Siuntio Cupissa toukokuussa, joten tämä oli loistava mahdollisuus harjoitella yhdessä. Mukana oli myös neljä -05-syntyneitä.

Lue lisää...

EP04 ja FP05: Karjaan Sisu Cup 1.3.2015

Aikaisin sunnuntaina alkoi EP04 turnaus. Aivan loistava alku. Oli ilo silmälle katsoa miten hienosti pojat pelasivat ensimmäisen ottelun. Toisessa ottelussa tuli tiukka yhden maalin tappio, jonka vuoksi emme päässeet semifinaaliin. Loput kaksi ottelu oli taas heidän omaa luokkaa ja voitto tuli molemmista. Hieno viides sija pojille.

Lue lisää...

FP05: Jälleen kerran mitalit turnauksessa

Sunnuntaina osallistuimme turnaukseen Kirkkonummella ja päivä oli kaiken puolin onnistunut. Päivän kohokohta oli voitto FP05 "kilpajoukkueen" finaalissa jossa vastassa oli Cocks. Loppuottelu oli tasainen ja ratkaisu tapahtui jatkoajalla jossa ensimmäinen maali oli ratkaiseva. Onni suosi Cocksia joka sai aloittaa.

Lue lisää...

Suuri määrä PIF joukkueita mukana Hangon Steelstudio Cupissa viikonloppuna

Lauantai oli minijuniorien päivä. Monille pelaajille tämä oli elämän ensimmäinen turnaus. Maaleja ei laskettu ja kaikki saivat diplomin.

Lue lisää...

Neljä mitalia Piffenille Dicken Cupissa

Viikonloppuna pelattiin Dicken Cup Talin jalkapallohallissa Helsingissä. PIF osallistui lauantaina yhdellä joukkueella, D-tytöt 03 ja sunnuntaina kuudella joukkueella, C-tytöt 99-01, D-tytöt 02, D-pojat 03, E-tytöt 04, F-tytöt 05 ja F-pojat 05.

Lue lisää...

Käsipalloa rannalla auringospaisteessa

Kausi lähti parhaalla mahdollisella tavallla käyntiin, ulkoturnarus auringospaisteessa. Samalla tavalla viime kausi päättyi Siuntio Cupissa.

PIF FP05 osallisui kahdella joukkueella. Sairaistapaukset yllättivät ja oli tiukka että emme olisi saaneet tarpeeksi pelaajia, mutta selvittiin hyvin.

Lue lisää...