P05: Loistava tammikuu takana

Ystävyyspäivän jälkeen tammikuu on ollut täynnä sarjapelejä. P05 on pelannut yhteensä 6 sarjapeliä ja jokaisesta on tullut voitto. Jännittävin oli ehkä kilpajoukkueen peli BK-46 vastaan. Lopussa tuli kuitenkin hieno 12-18 voitto.

Lue lisää...

P05: Lidingö SK vieriaili Paraisilla

Ystävyyspäivä vietettiin Paraisilla kun Lidingö vieraili PUNTissa. Ruotsalainen joukkue saapui aikaisin maanantaina 4.1.2016. PUNTissa tarjottiin heille aamupalaa. Loistava aika tutustua heihin. Vanhemmat eivät edes ehtineet syödä kunnolla kun pojilla oli peli pystyssä hallissa.

Lue lisää...

P05: Joulutauko on täällä

Marras- ja joulukuussa pelejä on ollut vaan 4 kpl. Haastajajoukkue pelasi kauden paras ottelu ÅIFKta vastaan. Kun edellisessä tapaamisessa tuli tappio 13-9, niin nyt voitettiin 25-15. Pojat todella nauttivat pelaamisesta ja peli sujui hienosti.

Lue lisää...

Piffenin P05 pojat saavat Lidingö SK ystävyysvierailulle

Tammikuussa Lidingö SK P05-joukkue vierailee Paraisilla. Päivän aikana harjoitellaan yhdessä ja pelataan ystävyysotteluita, siinä välissä syödään yhdeessä ja tutustutaan toisiimme. Tämä ajatus heräsi minulla syksyllä että olisi kiva pojille saada käsipallotuttavia Ruotsista, kun kerran käydään siellä turnauksissa. Tämän päivän teknologiakin tekee siitä niin helppoa. Riitti että kirjoitin sähköpostin ja kerroin ajatuksistani niin Lidingö oli yhtä innokas tästä tapahtumasta.

4.1.2016 on joukkueiden ensimmäinen tapaaminen ja molempien joukkueiden pojat odottavat innokaasti tätä päivää. Toivottavasti syntyy heti hyviä ystävyyssuhteita.

/Jessica R

P05: Kausi on alkanut hienosti

Kuukausi sitten pelikausi lähti käyntiin. Pojat pelaavat tänä vuonna sekä kilpa- että haastajasarjassa. Ensimmäinen peli osui haastajajoukkueelle ÅIFKta vastaan. Piffen-pojat eivät ihan olleet valmiina taisteluun ja peli ei kulkenut. Iso asia oli tietysti että pojat saivat uudet pelipaikat, kun tässä sarjassa haluamme antaa pojille mahdollisuus kokeilla eri pelipaikkoja.

Lue lisää...

FP05: F-pojat pelanneet sarjan viimeiset pelit

Lauantaina 14.3 nähtiin poikien paras peli tällä kaudella kun KyIF Kirkkonummelta tuli Paraisille. Pelissä yhteispeli sujui hienosti. Maalit syntyivät kun pojat antoi hienoja syöttöjä. Lopputulos oli hienot 30-12 Kauden pohjanoteeraus oli myös KyIF:iä vastaan kun syksyllä pelasimme Kirkkonummella. Nyt oli hienoa että kotikentällä saimme näyttää taitoamme.

Lue lisää...

FP05: Puolustus on kuin muuri

Koulupäivän jälkeen ei ole helppo pelata. Ottelu Ilpoisten palloiluhallissa ÅIFKta vatsaan torstai-iltana. Alku oli kankea ja jalat ei millään liikkunut. ÅIFK laittoi pallot maaliin kun me tehtiin virheitä. Ensimmäisen puoliajan lopussa päästiin vihdoinkin vauhtiin ja tauolle mentiin yhden maalin johdossa. Toisella puoliajalla olimme täydessä vauhdissa ja maaleja tuli kuin liukuhihnalla. Puolustus oli kuitenkin jälleen kerran aivan loistava. ÅIFK ei millään päässyt ohi. Tämä ottelu oli meidän ja voittolukemat olivat 10-19 (6-7).

Lue lisää...

FP05: Pojat ottivat revanssin

Kauden alussa käytiin Ruskeasuolla pelaamassa Dickeniä vastaan ja harmittava yhden maalin tappio tuli silloin. Sunnuntaina oli Dickenin vuoro käydä Paraisilla ja nyt pojat näytti miten kuuluu mennä. Selvä voitto tuli 24-12 (11-6). Ottelu oli tasainen ja hyvä kaikin puolin. Peli sujui paremmin ja paremmin eikä yhtään notkahduksia tullut. Parasta oli jälleen kerran poikien puolustus.

Lue lisää...